Kompanija Keprom postala ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda kompanije Olimp Laboratories
Utorak, 13.05.2014.

Kompanija Keprom postala je ekskluzivni uvoznik i distributer za tržište Republike Srbije proizvoda poljske kompanije Olimp Laboratories, poznate po proizvodnji visokokvalitetnih dijetetskih suplemenata na bazi vitamina, i minerala u heliranom obliku koji su organskog porekla pa omogućavaju stopostotnu apsorpciju.

BioNike - novi brend u ponudi kompanije Keprom
Utorak, 22.10.2013.

Ponuda kompanije Keprom odnedavno je bogatija za novi brend - BioNike, kreiran 60-ih godina prošlog veka od strane farmaceutske kompanije Icim International.

Keprom sa tri nova proizvoda proširio ponudu kategorije "Dodaci ishrani"
Subota, 19.10.2013.

Uvodeći u svoj brend portfolio novi brend Phyto, pod kojim se proizvode tri proizvoda, Hemohelp eliksir, Epiprostan i NoStressPMS, kompanija Keprom proširila je ponudu proizvoda u kategoriji "Dodaci ishrani".

"BILJNE KAPI SREMUŠ" - novi proizvod u ponudi kompanije Keprom
Petak, 07.06.2013.

Kompanija Keprom postala je generalni distributer proizvoda "BILJNE KAPI SREMUŠ" za tržište Republike Srbije. Ovim jedinstvenim proizvodom na našem tržištu, koji proizvodi "Manufaktura Ljubisavljević" iz Jagodine, kompanija Keprom obogatila je svoju ponudu.

Kompanija Keprom postala ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda kompanije Simply You Pharmaceuticals a.s.
Ponedeljak, 20.05.2013.

Kompanija Keprom postala je ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda švajcarsko - češke kompanije Simply You Pharmaceuticals a.s. za tržište Republike Srbije.

Elmex - novi brend u Kepromovoj "Health&Beauty" diviziji
Petak, 13.07.2012.

Ponuda Kepromove "Health&Beauty" divizije odnedavno je bogatija za novi brend - Elmex, renomirane švajcarske kompanije Gaba, jedne od vodećih na evropskom tržištu u oblasti oralne higijene.

Novi proizvodi u asortimanu brenda Kräuterhof
Petak, 01.06.2012.

Zahvaljujući kompaniji Keprom, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Kräuterhof za područje naše zemlje, potrošačima su od sada dostupni novi proizvodi iz asortimana ovog poznatog nemačkog brenda. U pitanju su anticelulit piling gel za tuširanje, power anticelulit serum, biljni šamponi i balzam.

Inglesina - novi brend u brend portfoliu kompanije Keprom
Ponedeljak, 21.05.2012.

Brend portfolio kompanije Keprom od aprila meseca bogatiji je za novi, 53. po redu brend - Inglesina. L'Inglesina Baby, jedna od vodećih kompanija na međunarodnoj sceni specijalizovana za proizvode iz oblasti ranog detinjstva i priznati interpretator italijanskog stila, elegancije i kvaliteta, ulogu ekskluzivnog uvoznika i distributera za tržište Srbije poverila je kompaniji Keprom.

Novi PiC proizvodi na srpskom tržištu
Četvrtak, 22.03.2012.

Kompanija "Keprom", jedna od vodećih distributerskih kompanija u zemlji, ponudu svoje medicinske divizije obogatila je sa pet novih proizvoda brenda PiC, renomiranog italijanskog proizvođača Artsana.

Milton - 52 brend u brend portfoliu kompanije Keprom
Četvrtak, 22.12.2011.

Od sredine ovog meseca, potrošačima na srpskom tržištu dostupne su Milton tablete za sterilizaciju opreme za hranjenje beba, čiji je uvoznik i distributer za našu zemlju kompanija Keprom.<< < 1 2 > >>
Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.