Kompanija Keprom nastupila na XXVIII FASUS-u
Ponedeljak, 06.11.2017.

Zimski farmaceutski susreti FASUS, održani 3. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu bili su prilika da se, pored 35 kompanija učesnika, svojim asortimanom stručnoj javnosti predstavi i kompanija Keprom sa proizvodima iz kategorija Medicinska i pomoćna lekovita sredstva i Dodaci ishrani.

Kompanija Keprom nastupila na XXVI FASUS-u
Ponedeljak, 27.02.2017.

Zimski farmaceutski susreti FASUS, održani 24. februara u hotelu Hyatt Regency u Beogradu bili su prilika da se, pored 35 kompanija učesnika, svojim asortimanom stručnoj javnosti predstavi i kompanija Keprom sa proizvodima iz kategorija Medicinska i pomoćna lekovita sredstva i Dodaci ishrani.

Kompanija Keprom učestvovala na Sajmu sporta
Ponedeljak, 28.11.2016.

Od 25. do 27. novembra na Beogradskom sajmu u halama 1 i 1a održan je 5. Međunarodni sajam sporta. Na sajmu, koji se ove godine održavao pod sloganom "Sport je zakon", kompanija Keprom se predstavila sa proizvodima dva brenda, Kräuterhof i PiC Solution.

Uspešan nastup kompanije Keprom na XXIV FASUS-u
Subota, 26.03.2016.

Kompanija Keprom imala je još jedan uspešan nastup na farmaceutskim susretima FASUS, održanim 25. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Kompanija Keprom na XXIII "FASUSU"
Subota, 24.10.2015.

U kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, 23. oktobra 2015. održani su Jesenji farmaceutski susreti FASUS. Deo XXIII FASUSA bila je i kompanija Keprom, članica Keprom grupe. Kompanija Keprom se predstavila u izložbenom delu ove manifestacije sa proizvodima iz tri kategorije - Medicinska i pomoćna lekovita sredstva, Dodaci ishrani i Kozmetika.

Kompanija Keprom na IV sajmu za žene
Ponedeljak, 14.09.2015.

Na platou ispred Ušće šoping centra, 12. i 13. septembra, održan je četvrti po redu Sajam za žene "Lady fair". Među izlagačima našla se i kompanija Keprom, članica Keprom Grupe, koja se predstavila sa proizvodima iz dve kategorije - Kozmetika i Dodaci ishrani.

Lansiran sajt www.krauterhof.rs
Ponedeljak, 31.08.2015.

Kompanija Keprom pustila je u rad sajt www.krauterhof.rs Na našem tržištu, kompanija Asam je najpoznatija po brendu Kräuterhof koji u svom portfoliu ima tradicionalne meleme i biljne kreme, ali i linije proizvoda za efikasnu borbu protiv celulita i proizvoda za negu kose.

Kompanija Keprom učestvuje na promo vikendu "Dole kilogrami"
Utorak, 23.06.2015.

U Merkator Centru na Novom Beogradu 27. i 28. juna biće održana manifestacija "Dole kilogrami!" koja za cilja ima podizanje svesti o potrebi  usvajanja zdravog načina života, bez suvišnih kilograma i faktora koji u vezi sa ovom pojavom negativno utiču na zdravlje. Svojim učešćem, podršku ovom događaju daće i kompanija Keprom koja će se predstaviti sa proizvodima iz anticelulit programa nemačkog brenda Kräuterhof.

Kompanija Keprom na Prvom Kongresu babica
Sreda, 06.05.2015.

U svečanoj sali KBC ,,Zvezdara” u Beogradu, 9. i 10. maja, održan je I Kongres babica Republike Srbije, a sve u cilju unapređenja obrazovanja babica i podizanja kvaliteta zdravstvene nege. U skladu sa svojom poslovnom filozofijom i kulturom, kompanija Keprom, nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje, pa je svojim učešćem pružila podršku ovom stručnom skupu.

Aksa na petnaestom Dečjem sajmu
Utorak, 21.04.2015.

Od 24. do 26. aprila 2015. godine u hali 3 Beogradskog sajma biće održan XV Dečji sajam.  Svojim učešćem, podršku ovoj manifestaciji pružiće i Aksa Kids Mega Store, članica Keprom grupe i jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji.<< < 1 2 3 4 > >>
Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.