Brend Carriwell je nastao 1996.godine u Danskoj, a na srpskom tržištu je prisutan od januara 2010. godine. Asortiman je usmeren na zadovoljavanje potreba savremenih trudnica i porodilja u pogledu podrške promenama na ženinom telu u toku trudnoće i nakon porođaja. Donji veš za trudnice, porodilje i dojilje je dizajniran tako da olakšava dojenje i svakodnevne aktivnosti, a izrađen je od najkvalitetnijeg tekstila.
Široki asortiman se sastoji od grudnjaka i spavaćica prilagođenih lakšem dojenju, gaćica sa podrškom za stomak i leđa, pojasa i steznika za trudnice, potkošulja i perivih higijenskih gaćica.
Svi proizvodi iz asortimana dostupni su u Aksa Baby Mega Store, bolje opremljenim apotekama i bebi radnjama širom zemlje.


nazad na brendove

 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.