Kompanija Keprom, članica Keprom Grupe, jedna je od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji. Pored proizvoda za najmlađe, kompanija Keprom na naše tržište uspešno uvozi i distribuira i proizvode iz kategorija medicinska sredstva, dijetetika i kozmetički proizvodi.

Pored kompanije Keprom, članice Keprom grupe su i "K-Pharma" i "Aksa d.o.o.".
"Aksa d.o.o." je lanac maloprodajnih objekata koji su prepoznatljivi po konceptu "sve na jednom mestu za bebe i malu decu".
U maloprodajnom lancu Aksa Kids Mega Store, trenutno posluje pet objekata u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Nišu, Zrenjaninu, Šapcu, Kragujevcu, Čačku i Kruševcu. 

Pod okriljem "K-Pharme", u Beogradu posluje sedam apoteka pod nazivom "Velika apoteka". "Velika apoteka" je prepoznatljiva po modernom koceptu organizacije sa ponudom od preko 10.000 proizvoda za zdrav i lep život.

Keprom Grupa smatra da ključ uspeha leži u zaposlenima, te ih smatra svojom glavnom pokretačkom snagom. Trenutno ima 380 zaposlenih.

Ako želite da postanete deo našeg uspešnog tima, otvorena radna mesta u kompanijama članicama Keprom Grupe, Kepromu, Aksi i K-Pharmi možete naći na ovom linku

  

 
Petak, 19.10.2018.

Kompanija Keprom je u sredu 17. oktobra na Zlatiboru postavila MAM klupu za dojenje. Ovo je deseta, jubilarna klupa za dojenja koja je postavljena u okviru projekta  "MAMino mesto za dojenje".

Utorak, 02.10.2018.

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 29. septembra otvorila je maloprodajni objekat u Užicu, na adresi Krčagovo 31.