BEZBEDNOSNO SAOPŠTENJE ZA KUPCE, 02.04.2019.

Kompanija Keprom d.o.o. želi da obavesti kupce da proizvod Rastar  Ferrari F12 Berlinetta - akumulator RC, šifra A013823, sa bar kodom 6930751307070 nije u skladu sa direktivom Evropske komisije koja se odnosi na zabranu upotrebe opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi (RoHS 2 Direktiva).

Dva veziva sadrže olovo (koje čini 0,3% težine) u koncentraciji iznad dozvoljenog limita. Olovo predstavlja rizik za prirodno okruženje.

Iako do sada nije nastupio nijedan nesrećan slučaj, kako bi u potpunosti zaštitila potrošače, kompanija Keprom d.o.o., koja je uvoznik i distributer proizvoda kompanije Rastar za tržište Republike Srbije, povukla je iz prodaje ovaj proizvod. 


Kompanija Keprom d.o.o. poziva sve kupce koji su kupili ovaj proizvod da ga vrate u radnju u kojoj su obavili kupovinu, nakon čega će proizvod biti povučen sa tržišta. Takođe, kompanija Keprom d.o.o. poziva sve profesionalne kupce i maloprodaje da proizvod povuku iz prodaje i vrate u centralni magacin kompanije Keprom d.o.o. Više informacija o načinu vraćanja proizvoda možete dobiti pozivom na telefon +381 11  208 43 88.


Ovo upozorenje odnosi se isključivo na proizvod Rastar  Ferrari F12 Berlinetta - akumulator RC, šifra A013823, ne i na ostale proizvode pod robnom markom Rastar.

Kompanija Keprom smatra da sigurnost dece mora biti na prvom mestu, izvinjava se za eventualne neprijatnosti i zahvaljuje se na vašoj saradnji.

 

 

 

 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.