Kompanija Aksa se pridružila humanitarno-ekološkoj akciji "Čepom do osmeha"

Sreda, 16.11.2016.

Kompanija Aksa Kids Mega Store pridružila se humanitarno-ekološkoj akciji sakupljanja tvrdih plastičnih čepova koju sprovodi Udruženje "Čepom do osmeha".

U cilju sprovođenja ove akcije, u svim Aksa maloprodajnim objektima, kao i u upravnoj zgradi kompanije, postavljene su kutije za prikupljanje čepova. Novčana sredstva dobijena reciklažom prikupljenih čepova Udruženje "Čepom do osmeha" koristi za kupovinu pomagala koja će deci sa invaliditetom ili sa smetnjom u razvoju olakšati svakodnevni život i rad.


Nazad
Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.