Kompanija Keprom podržala prvu Granfondo biciklističku trku u Srbiji

Ponedeljak, 02.10.2017.

U nedelju 1. oktobra u Beogradu je održana Prva Granfondo biciklistička trka u Srbiji. Ovu sportsku manifestaciju, kao jedan od sponzora, podržala je i kompanija Keprom sa brendovima Kräuterhof i PiC Solution. Granfondo biciklistička trka okupila je 500 takmičara iz 17 zemalja sveta, a vozilo se na dve trase, dužine 75 i 126 kilometara. 

Biciklizam važi za jedan od fizički najzahtevnijih sportova, pa se brend Kräuterhof sa svojim dobro poznatim konjskim balzamima, pobrinuo da vozačima posle završene trke pruži podršku i pomoć. Na cilju trke fizioterapeuti iz Visoke sportske i zdravstevne škole dočekivali su učesnike trke i masažom sa Kräuterhof  konjskim balzamima im otklanjali bol i relaksirali mišiće. 
Medicinski saradnici kompanije Keprom, učesnicima su uz pomoć PiC solution merača posle završene trke, ali i pre trke preventivno proveravali krvni pritisak. 

Kao komapanija koja neguje i promoviše zdrav način života i sportski duh, Keprom je i na Prvoj Granfondo biciklističkoj trci imao svog predstavnika.

 


Nazad
Sreda, 17.01.2018.

U sredu 17. januara u okviru stambeno poslovnog kompleksa Central Garden u ul. Stanoja Glavaša br.18 počela je sa radom deveta "Velika apoteka" u Beogradu, koja posluje pod okriljem firme "K pharma", članice Keprom Grupe.

Četvrtak, 04.01.2018.

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečije opreme u našoj zemlji i članica Keprom Grupe, i ove godine darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte.