Kompanija Keprom podržala prvu Granfondo biciklističku trku u Srbiji

Ponedeljak, 02.10.2017.

U nedelju 1. oktobra u Beogradu je održana Prva Granfondo biciklistička trka u Srbiji. Ovu sportsku manifestaciju, kao jedan od sponzora, podržala je i kompanija Keprom sa brendovima Kräuterhof i PiC Solution. Granfondo biciklistička trka okupila je 500 takmičara iz 17 zemalja sveta, a vozilo se na dve trase, dužine 75 i 126 kilometara. 

Biciklizam važi za jedan od fizički najzahtevnijih sportova, pa se brend Kräuterhof sa svojim dobro poznatim konjskim balzamima, pobrinuo da vozačima posle završene trke pruži podršku i pomoć. Na cilju trke fizioterapeuti iz Visoke sportske i zdravstevne škole dočekivali su učesnike trke i masažom sa Kräuterhof  konjskim balzamima im otklanjali bol i relaksirali mišiće. 
Medicinski saradnici kompanije Keprom, učesnicima su uz pomoć PiC solution merača posle završene trke, ali i pre trke preventivno proveravali krvni pritisak. 

Kao komapanija koja neguje i promoviše zdrav način života i sportski duh, Keprom je i na Prvoj Granfondo biciklističkoj trci imao svog predstavnika.

 


Nazad
Ponedeljak, 16.10.2017.

Aksa Kids Mega Store u subotu 14. oktobra otvorila je maloprodajni objekat u Novom Pazaru, na adresi Čerkez mahala br.2. To je, trinaesta Aksa u Srbiji, a ukupno petnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

Ponedeljak, 09.10.2017.

Od 5. do 7. oktobra u zgradi Medicinskog fakulteta u Nišu u organizaciji Udruženja pedijatara Srbije održani su 48. Pedijatrijski dani Srbije. Jedna od kompanija koja je uzela učešće i time dala podršku ovoj manifestaciji  bila je i kompanija Keprom.