Kompanija Keprom učestvovala na 48. Pedijatrijskim danima Srbije

Ponedeljak, 09.10.2017.

Od 5. do 7. oktobra u zgradi Medicinskog fakulteta u Nišu u organizaciji Udruženja pedijatara Srbije održani su 48. Pedijatrijski dani Srbije. Jedna od kompanija koja je uzela učešće i time dala podršku ovoj manifestaciji  bila je i kompanija Keprom. Kompanija Keprom je pred više od 400 pedijatara iz Srbije i zemalja regiona predstavila proizvode italijanskog brenda PiC Solution kao i kozmetičke proizvode za negu beba koji su zahvaljujući kompaniji Keprom odnedavno prisutni na našem tržištu, Chicco natural sensation.

Stručni medicinski saradnik kompanije Keprom, dr Danijela Milosavljević, u kongresnoj sali održala je predavanje i tom prilikom kolegama pedijatrima predstavila PiC Solution inhalatore. 


Kao društveno odgovorna kompanija Keprom je za pet zdravstvenih ustanova donirala po jedan  PiC inhalator. Zdravstvene ustanove kojima su donirani inhalatori odabrane su izvlačenjem listića upitnika koje su ispred ustanove iz koje dolaze popunjavali lekari učesnici kongresa. 

Nove inhalatore PiC Solution su zahvaljujući kompaniji Keprom za svoje zdravstvene ustanove osvojili sledeći lekari:
dr Olivera Dimić Popović za Zdravstveni centar Negotin,
dr Svetlana Stiljković za Dom zdravlja Niš,
dr Stanka Protić za Dom zdravlja Odžaci,
dr Goran Stamenković za Dom zdravlja Lebane i 
dr Danijela Paunović za Dom zdravlja Kruševac. 

Nazad
Sreda, 17.01.2018.

U sredu 17. januara u okviru stambeno poslovnog kompleksa Central Garden u ul. Stanoja Glavaša br.18 počela je sa radom deveta "Velika apoteka" u Beogradu, koja posluje pod okriljem firme "K pharma", članice Keprom Grupe.

Četvrtak, 04.01.2018.

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečije opreme u našoj zemlji i članica Keprom Grupe, i ove godine darivala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte.