Kompanija Keprom službi hitne pomoći u Užicu uručila fiksator za bezbedan prevoz dece

Ponedeljak, 01.10.2018.

U okviru kampanje "Bezbednost nikada nije na odmoru", kompanija Keprom je u subotu 29. septembra službi hitne pomoći u Užicu uručila fiksator za bezbedan prevoz dece.

Kampanja "Bezbednost nikada nije na odmoru" koju je 2015. godine pokrenula kompanija Keprom, ima za cilj da edukuje roditelje o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi putnici u automobilu. O važnosti ove kampanje govori i činjenica da je potpuno usmerena na prvi cilj Nacionalne strategije bezbednosti saobraćaja Republike Srbije, da najkasnije do 2020. bude postignuto da nijedno dete ne pogine u saobraćajnim nesrećama.


Kako se najmlađi u kolima hitne pomoći prevoze nebezbedno jer saniteti u Srbiji nemaju specijalne fiksatore za bezbedan prevoz dece, a zbog prirode posla neretko učestvuju u saobraćajnim nesrećama, životi mališana koji se njima prevoze su ugroženi. Zato je kompanija Keprom odlučila da donira ove specijalne fiksatore službama hitne pomoći. 


Kompanija Keprom će službama hitne pomoći u Srbiji donirati ukupno 19 fiksatora. Sredstva za nabavku fiksatora prikupljena su tako što je od prodaje svakog auto-sedišta brendova Chicco, Britax Römer i Cybex izdvajano po 100 dinara.


Nazad
Utorak, 08.01.2019.

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u našoj zemlji, i ove godine darovala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje prodavnice.

Petak, 30.11.2018.

U sredu 28. novembra u klubu "Just&Lobby" u Beogradu na četvrtoj "Sekopak" konferencije kompaniji Keprom uručen je sertifikat za doprinos u smanjenju emisije CO2 u atmosferu za 2017. godinu.