Kompanija Keprom službi hitne pomoći u Užicu uručila fiksator za bezbedan prevoz dece

Ponedeljak, 01.10.2018.

U okviru kampanje "Bezbednost nikada nije na odmoru", kompanija Keprom je u subotu 29. septembra službi hitne pomoći u Užicu uručila fiksator za bezbedan prevoz dece.

Kampanja "Bezbednost nikada nije na odmoru" koju je 2015. godine pokrenula kompanija Keprom, ima za cilj da edukuje roditelje o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi putnici u automobilu. O važnosti ove kampanje govori i činjenica da je potpuno usmerena na prvi cilj Nacionalne strategije bezbednosti saobraćaja Republike Srbije, da najkasnije do 2020. bude postignuto da nijedno dete ne pogine u saobraćajnim nesrećama.


Kako se najmlađi u kolima hitne pomoći prevoze nebezbedno jer saniteti u Srbiji nemaju specijalne fiksatore za bezbedan prevoz dece, a zbog prirode posla neretko učestvuju u saobraćajnim nesrećama, životi mališana koji se njima prevoze su ugroženi. Zato je kompanija Keprom odlučila da donira ove specijalne fiksatore službama hitne pomoći. 


Kompanija Keprom će službama hitne pomoći u Srbiji donirati ukupno 19 fiksatora. Sredstva za nabavku fiksatora prikupljena su tako što je od prodaje svakog auto-sedišta brendova Chicco, Britax Römer i Cybex izdvajano po 100 dinara.


Nazad
Petak, 19.10.2018.

Kompanija Keprom je u sredu 17. oktobra na Zlatiboru postavila MAM klupu za dojenje. Ovo je deseta, jubilarna klupa za dojenja koja je postavljena u okviru projekta  "MAMino mesto za dojenje".

Utorak, 02.10.2018.

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 29. septembra otvorila je maloprodajni objekat u Užicu, na adresi Krčagovo 31.