U Užicu otvorena šesnaesta Aksa radnja u Srbiji

Utorak, 02.10.2018.

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 29. septembra otvorila je maloprodajni objekat u Užicu, na adresi Krčagovo 31. Ovo je šesnaesta radnja u Srbiji, a osamnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u regionu, Aksa Kids Mega Store, nastavlja sa ostvarivanjem svoje misije, a to je da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cenama pruži podršku roditeljima i deci. Aksa na jednom mestu nudi opremu za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hranu, kozmetiku, igračke, odeću i obuću za decu od rođenja pa do polaska u školu. 


Poznata kao društveno odgovorna kompanija koja brine o najmlađima i njihovim porodicama, Aksa je povodom otvaranja nove radnje za tri devojčice rođene u petak 28. septembra u porodilištu Zdravstvenog centra Užice spremila vredne poklone, vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona koji sadrži proizvode za bebe.


Početak rada Aksa radnje u Užicu obeležen je svečano, uz zabavu, specijalnu prodajnu akciju i poklone za sve kupce. Radno vreme Akse u Užicu biće radnim danima od 9 do 21, subotom od 9 do 20 i nedeljom od 9 do 17 sati. 

 

Nazad
Utorak, 08.01.2019.

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u našoj zemlji, i ove godine darovala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje prodavnice.

Petak, 30.11.2018.

U sredu 28. novembra u klubu "Just&Lobby" u Beogradu na četvrtoj "Sekopak" konferencije kompaniji Keprom uručen je sertifikat za doprinos u smanjenju emisije CO2 u atmosferu za 2017. godinu.