Kompanija Keprom podržala projekat "Taši, taši"

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. U paketima "Taši, taši" nalaziće se proizvodi koje uvozi i distribuira kompanija Keprom, Evy Baby pelene i mini pakovanja Chicco kozmetike za bebe. 

Cilj projekta "Taši, taši" koji je pokrenut u julu ove godine, i podržan od strane Ministarstva zdravlja i Kabineta ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku, ima za cilj da sve porodilje dobiju paket sa proizvodima za bebe, odnosno da se izjednače sve mame novorođene dece, bez obzira na to gde žive i kojeg su materijalnog statusa, obrazovanja, vere i nacionalnosti. 


Nazad
Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.