Kompanija Keprom podržala Drugu nacionalnu konferenciju o bezbednosti dece kao putnika

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju. Ovo je druga po redu konferencija u organizaciji Centra za promociju bezbednosti saobraćaja koja je na jednom mestu okupila sve relevantne državne institucije, predstavnike privatnog sektora i sve koji se u većoj ili manjoj meri bave problemom prevoza dece kao putnika u saobraćaju.

Nacionalnom strategijom za bezbednost saobraćaja predviđeno je da 2020. godine ne strada nijedno dete u saobraćaju. Da bi se stiglo do tog cilja, neophodna je koordinacija i edukacija svih relevantnih institucija i organizacija. 


Kompanija Keprom je učesnicima konferencije predstavila rezultate pregleda dečjih auto-sedišta koje je u okviru kampanje "Bezbednost nikada nije na odmoru" sprovela tokom leta. Konferencija je bila prilika da kompanija Keprom Centru za porodični smeštaj i usvojenje iz Novog Sada uruči donaciju, auto-sedište za prevoz mališana smeštenih u hraniteljskim porodicama u tri okruga koja svojom delatnošću pokriva Centar. Inače, ovo je drugi put da Kompanija Keprom donira auto-sedišta Centru za porodični smeštaj i usvojenje iz Novog Sada. 


Kompanija Keprom je od organizatora konferencije dobila priznanje z
a doprinos unapređenju bezbednosti dece putnika u vozilu.  
 

Nazad
Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.