Kompanija Keprom učestvuje na promo vikendu "Dole kilogrami"

utorak, 23 jun 2015

U Merkator Centru na Novom Beogradu 27. i 28. juna biće održana manifestacija "Dole kilogrami!" koja za cilja ima podizanje svesti o potrebi  usvajanja zdravog načina života, bez suvišnih kilograma i faktora koji u vezi sa ovom pojavom negativno utiču na zdravlje. Svojim učešćem, podršku ovom događaju daće i kompanija Keprom koja će se predstaviti sa proizvodima iz anticelulit programa nemačkog brenda Kräuterhof.

Informacije o ovim proizvodima i njihovoj pravilnoj upotrebi posetioci će moći da dobiju na promo pultu kompanije Keprom koji će biti postavljen u glavnom holu, prekoputa pokretnih stepenica. Kompanija Keprom je specijalno za ovaj događaj za sve posetioce pripremila pogodnosti pri kupovini proizvoda iz asortimana brenda Kräuterhof. Naime, u DM drogeriji u Merkator Centru na Novom Beogradu, ceo asortiman  brenda Kräuterhof  biće na popustu od 10 posto. Takođe, posetioci će uz svaki Kräuterhof proizvod kupljen u DM-u i hipermarketu u Merkator Centru na Novom Beogradu, na poklon dobiti proizvod iz Kräuterhof  kolekcije za negu tela, losion za telo ili kremu za tuširanje. Pravo na poklon ostvaruju svi koji se uz račun o obavljenoj kupovini jave na Keprom promo pult.

Manifestacija "Dole kilogrami!" namenjena je celoj porodici. Svi koji ovog vikenda posete Merkator Centar na Novom Beogradu, moći će da dobiju i personalizovan savet od stručnjaka iz oblasti fitnesa i ishrane. Ulaz za posetioce je besplatan a radno vreme je oba dana od 10 do 20 časova. 

Top