Igračke

Unta
Unta

Lena
Lena

Balanserro
Balanserro

Falk
Falk

HK Mini Toys
HK Mini Toys

Playgro
Playgro

Q Play
Q Play

BSNVG
BSNVG

CHICCO TOYS
CHICCO TOYS

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan od deset najprodavanijih italijanskih brendova u svetu. Kategorija „igračke“ obuhvata igračke za mališane od rođenja do pet godina: zvečke, vrteške, podloge, gimnastike, guralice, aktiviti centre, dvojezične igračke... Pored toga što zabavljaju najmlađe, Chicco igračke podstiču njihov pravilan razvoj. Za najmlađe to su linije Chicco First Dreams, Moj slatki DuDu i Baby Senses. Za starije mališane tu su igračke iz linija Smart to Play, Move’N Grow, FIT&FUN i dvojezične igračke na srpskom i engleskom.

RASTAR
RASTAR

Rastar je poznati brend igračaka. Reč je o licenciranim modelima automobila različitih razmera. U asortimanu  ima igračke-automobile na daljinsko upravljanje (RC) i Die Cast modele automobila i motora. Modeli su u različitim bojama i veličinama (razmere 1:9, 1:14, 1:18, 1:24, 1:43). Poseduju licence poznatih auto-brendova, poput BMW-a, Mercedesa, Lamborghinija, Volkswagena itd.

SLUBAN
SLUBAN

U asortimanu Slubana su kocke namenjene dečacima i devojčicama starijim od šest godina. Kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme, kao što su: vatrogasci, vojska, policija, princeze, vozovi, piratski brodovi... Igrajući se njima, mališani na zabavan način razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.

NATTOU
NATTOU

Belgijski brend Nattou stvara najsavršenije mekane mazne igračke koje će postati prvi bebini prijatelji. Nattou igračke su sa bebom dok istražuje svet i tone u san, ukratko stalno su uz nju tokom nekoliko prvih meseci života. One mališanu pružaju udobnost i ulivaju poverenje i sigurnost koji su mu potrebni u ključnim ranim fazama rasta i razvoja.

BIBA TOYS
BIBA TOYS

Brend Biba Toys je posvećen najmlađima. U njegovom asortimanu nalaze se bebi gimnastike, muzičke vrteške, igračke za kolica, igračke za krevece, zvečke, glodalice i slični bezbedni proizvodi.

DOHANY TOYS
DOHANY TOYS

U asortimanu ovog brenda su artikli za igranje napolju, poput kućice za decu, tobogana različitih veličina i Superbike guralica. Takođe, tu su i tzv. indoor artikli za igranje u zatvorenom prostoru: kocke za pravljenje najrazličitijih oblika, kuhinja za najmlađe kuvare, kamioni za dečake i još mnogo toga. Svi Dohany proizvodi izrađeni su od najkvalitetnije plastike.

ANDRONI GIOCATTOLI
ANDRONI GIOCATTOLI

Italijanska firma Androni Giocattoli duže od četiri decenije proizvodi igračke od visokokvalitetne plastike. Nova era u razvoju ovog proizvođača počela je pre više od 20 godina formiranjem odeljenja za istraživanje i dizajn. Od tada iz njegovih pogona u domove širom sveta stižu kreativne, zabavne i edukativne igračke, kao što su bebi tricikli, trotineti, kosilice za travu, kamiončići, lopte, kofice i setovi za plažu.

TROTY
TROTY

Troty trotineti dolaze u nekoliko varijanti. Trotinet 3u1 namenjen je onima koji nisu najbolje savladali prve korake, pa se u početku može koristiti kao guralica a kasnije kao klasični trotinet. Za dečake i devojčice starije od šest godina tu su klasični trotineti koji dolaze u tri varijante: klasik, urban i sklopivi. Troty trotineti oslikani su veselim dezenima, sa puno boja, a ukupna nosivost im je 65 kg.

INTEX
INTEX

U asortimanu ovog brenda nalaze se bazeni različitih veličina. Da bi zabava na vodi bila pravo uživanje, tu su i proizvodi kao što su mišići, gume, lopte, naočare za ronjenje, play centri i dušeci u obliku raznih životinja.

Top